Fiets leasen bij Jan Brinkman

Ontdek en ervaar

Fiets leasen bij Jan Brinkman in Dronten. 

 

Bij Jan Brinkman ben je aan het goede adres om een fiets te leasen. Wij zijn aangesloten bij onder andere, Lease A Bike HelloRider, Frieland Lease,Gazelle en Fisc Free. Lees op deze pagina de belangrijkste info. Kom ook gerust eens langs voor een gesprek met een van onze ervaren medewerkers.

Lease een fiets via Jan Brinkman

Wat is fietslease?

Een fiets leasen of een fietsplan via jouw werkgever houdt in dat je op een nieuwe fiets rijdt tegen een vast maandbedrag. Die kosten worden niet rechtstreeks bij jou verrekend, maar bij je werkgever. Jouw werkgever verrekent het dan weer met jouw brutoloon. Je bespaart daarmee een aanzienlijk bedrag ten opzichte van het zelf aanschaffen van een fiets. Je voordeel is afhankelijk van de bijdrage van je werkgever.

Hoe werkt fietslease?

Allereerst moet je werkgever aangesloten zijn bij een leasemaatschappij. Vervolgens kun je bij de leasemaatschappij via een calculator berekenen welke fiets in je budget zou passen. Maar we kunnen het uiteraard makkelijk voor je maken, want wij helpen je graag verder. Dan kunnen we je voorzien van advies en kunnen we je direct vertellen welke fiets bij je doel past. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en dan zou het in een mum van tijd geregeld kunnen zijn.

Kan je een fiets leasen als particulier?

Ja, Friesland Lease is een fiets leasen privé ook mogelijk. Men heeft namelijk een private-leaseplan.

Wat kost een fiets leasen?

Afhankelijk van de aanschafprijs van de fiets betaalt je werkgever maandelijkse kosten. Die kosten verhaalt jouw werkgever op jou, in de vorm van een deel van jouw brutoloon. Ook zijn er verschillende servicepakketten in een leasecontact af te sluiten die de prijs mede bepalen. Omdat er op deze vraag geen eenduidig antwoord te geven is, adviseren we je langs te komen voor een gesprek.

Hoe kan ik een fiets leasen?

Bij Jan Brinkman in Dronten kun je zowel via zakelijke als particuliere lease een fiets leasen. Wij werken samen met de verschillende maatschappijen waar een zakelijke en/of privéregeling mogelijk is.

 

 

  • Lease A Bike
  • Hellorider
  • Leasefiets (onderdeel van Friesland Lease)
  • Fisc Free
  • Gazelle

 

Loop gerust binnen om het leasen van jouw fiets rond te maken. 

 

Of bel 0321 – 317001voor meer info.

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Jacob Schaap Nieuwsbrief.