Jan Brinkman

KTM Bikes

KTM Bikes hecht veel waarde aan design en uitstraling. Mede door zijn iconische kleuren oranje en zwart is het een A-merk dat wereldwijd bekendheid geniet. KTM staat garant voor de beste kwaliteit en wordt geroemd om zijn sublieme rij-eigenschappen. Dit zie je terug in de componenten die gebruikt worden, waarbij ze uitsluitend samenwerken met de allerbesten op dit gebied, zoals Shimano, Bosch, etc.

KTM

We Love Design

Ontdek KTM Bikes

In 1994 werd de eerste KTM e-bike geïntroduceerd en in 2009 kwam de eerste KTM elektrische hardtail mountainbike op de markt. Sindsdien heeft KTM haar elektrische fietsen in sneltreinvaart ontwikkeld en het assortiment uitgebreid, dit doen ze in samenwerking met Bosch. 

 

 

Zo is er veel aandacht besteed aan het optimaliseren van de verbinding tussen de Bosch aandrijving en het KTM frame, zijn de accu’s van een aantal modellen naadloos geïntegreerd en hebben sommige e-bikes zelfs een carbon frame! KTM biedt e-bikes voor een grote verscheidenheid aan toepassingen, van racefiets tot stadsfiets. Bekijk de modellen op onze website en kom langs in onze winkel in Haarle, daar beleef je de passie!

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Jacob Schaap Nieuwsbrief.